Παράδοση επιστολών αυθημερόν - Επιστολές πόρτα - πόρτα

Η παράδοση επιστολών αυθημερόν αποτελεί για εμάς κυρίαρχο στόχο. Με την αύξηση των ποσοστών των ηλεκτρονικών πωλήσεων, οι ανάγκες για διακίνηση μικρών δεμάτων και επιστολών αυξήθηκε κατακόρυφα. Οι παραδόσεις πόρτα - πόρτα αποτελούν το μεγαλύτερο όγκο διακίνησης αντικειμένων μέχρι 2 κιλά. Η ταχύτητα και η συνέπεια, καθορίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και αυτό συνεπάγεται καλύτερη σχέση πελάτη - εμπόρου. Παραδίδουμε τα προϊόντα σας με αντικαταβολή και με προσκόμιση των χρημάτων μέσα σε 3 ημέρες. Οι καλές τιμές και οι ποιοτικότερες υπηρεσίες είναι για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα.

Υπηρεσίες

  • Παράδοση επιστολών αυθημερόν
  • Παράδοση μικρών δεμάτων αυθημερόν
  • Ειδικές συνεργασίες με εμπόρους για παράδοση πόρτα - πόρτα
  • Αντικαταβολή
Σε περιπτώσεις ειδικής συμφωνίας με εμπόρους έχουμε προβλέψει την εφαρμογή προνομιακών τιμών, οι οποίες διαμορφώνονται ανάλογα με τη συχνότητα και την ποσότητα. Σκοπός μας είναι η μείωση των εξόδων αποστολής, κάτι που για έναν επαγγελματία αποτελεί ένα πολύ σοβαρό πλεονέκτημα.
Εάν είσαι κάτοχος  e-shop και θέλεις να διακινήσεις τα εμπορεύματά σου γρήγορα και φτηνά, συμπλήρωσε τη φόρμα για να λάβεις αναλυτικά, οικονομική προσφορά για αποστολές πόρτα - πόρτα.